Populaire berichten

woensdag 19 februari 2014

Lip Scrub


Van die mooie verzorgde lippen hebben zonder barstjes, korstjes en velletjes wie wilt dat nou niet. Het is belangrijk dat je lippen er altijd mooi en verzorgd uitziet want het is wel een van de eerste dingen die iemand ziet. Ik ga je vandaag vertellen hoe je aan zulke mooie kissable lips kan komen. 


Lip scrub zorgt ervoor dat je lippen velletjesloos achterblijven wat zorgt voor een mooie, gezonde en verzorgende uitstraling. Vooral in de wintermaanden is dit echt een must voor je lippen. Je lippen scrubben kan op vele manieren die ik jou nu ga uitleggen.

Tandenborstel
Als je net klaar bent met het poetsen van je tanden ga dan met je tandenborstel zachtjes over je lippen in een ronddraaiende beweging. let op dat je niet te veel druk uitoefent anders kunnen je lippen scheuren. de rede waarom je het na het tanden poetsen moet doen is omdat je lippen dan al zacht zijn en de velletjes makkelijk te verwijderen.

Handdoek/Baddoek
Een andere optie is wanneer je net uit de douche komt met een baddoek of handdoek over je lippen heen gaan ook in een ronddraaiende beweging. je krijgt hetzelfde effect als met een tandenborstel.



Klaargemaakte lip scrub
Lip scrub kan je ook kopen in winkeltjes. Bij de Lush kan je ze vinden in een potje en in Tha Body Shop. Ook weet ik dat het merk Eyes Lips Face (ELF) en Sara Happ scrub producten hebben. Maar Lipscrub kan je ook gemakkelijk zelf maken. Als je Lip scrub zelf wilt maken kan je op Youtube heel veel filmpjes vinden en allemaal verschillende varianten. In het filmpje hieronder zie je het recept die ik gebruik.

 

Geen opmerkingen: