Populaire berichten

vrijdag 11 april 2014

Bronzed Goddess Looks


De zomer komt er weer aan dus het is tijd om er weer lekker beachy en bronzy eruit te zien. Brons, goud en kopertinten zorgen voor die mooie sun kissed look die jij graag wilt hebben om lekker op te vallen op het strand, op een terassje of een leuk strandfeestje. Waar je ook gaat je zal gegarandeerd opvallen met je mooie bronzy sun kissed look. Lees snel verder hoe je ervoor kunt zorgen dat jij er zo uit kunt zien.
Voor dit artikel ben ik op het internet gaan zoeken naar mooie make up looks die hier goed bij passen. ik heb een paar youtube filmpjes en een paar plaatjes voor inspitatie gevonden. Je kan de make up looks altijd aanpassen naar je eigen smaak dus het hoeft niet precies zo eruit te zien als in de filmpjes of de plaatjes. Het is juist leuk om te experimenteren so give it a try!


Dit is een simpele mooie natuurlijke look. Hij valt misschien niet zo heel erg veel op maar blijft heel mooi. Als je niet zo veel wilt opvallen of een rustige look wilt creëren is deze tutorial daar heel erg geschikt voor.


Deze tutorial is geïnspireerd door Kim Kardashian the queen of contouring. De nadruk is echt op de ogen gelegd. Ze zijn heel erg sexy en mysterieus opgemaakt. het lijkt wel een beetje op een Arabian Nights eyelook. Deze look is heel erg geschikt als je uit gaat of voor een speciale gelegenheid en als je nog meer wilt opvallen kan je een opvallende lipkleur opdoen in plaats van een nude kleur.

 


Vind je brons kleuren toch niet echt wat voor jou? Probeer dan kopertinten.



Nog een kim Kardashian inspired video





Geen opmerkingen: