Populaire berichten

vrijdag 11 april 2014

Beauty tips voor getinte huid


Meisjes met een mooie getinte huid kunnen sommige kleuren beter completeren. Zo zullen warmere kleuren zoals goud, bruin, rood en koper net ietsjes mooier staan bij een getinte huidje. ook bepaalde make up producten zijn net ietsjes mooier op een getinte huid. lees snel verder om te ontdekken welke beauty tips ik voor jou heb.




1

Zelf vind ik dat bronzer met shimmers het mooiste staat bij een getinte huid omdat het je natuurlijke huidskleur een boost geeft zodat je huid nog meer straalt. Je moet ook weer niet een bronzer gebruiker met te veel shimmers erin want anders kan je er als een discobal gaan uitzien. niet te veel maar gewoon met maten op je huidje aanbrengen. De bronzer zorgt ook voor een mooie sun kissed look en een mooie glowy effect. Leuk voor in de zomer dus.


2

Getinte huidjes kunnen heel goed donkere en vellere lipkleuren dragen. Rood zal altijd mooi staan bij getinte huidjes. Bordeaux rood en wijn rood zijn ook heel erg mooi. Wil je toch liever een meer neutrale kleur dan is bruin de oplossing, peachy kleuren zijn ook heel erg mooi.




3

Voor blushes neig ik altijd naar de warmere kleuren of naar donkere kleuren. bijvoorbeeld een donker roze blush of een pruimen kleur blush. Wat ook heel mooi staat zijn perzik kleurige blushes of koper kleurige blushes. zoal MAC Coppertone wat een natuurlijke effect achterlaat.  




4

Gouden highlighter complementeert onze huidjes ook heel erg goed omdat het weer een warme ondertoon heeft. In de zomer geeft het een mooie glowy effect. je hebt highlighter in poedervorm en in vloeibare vorm. bijvoorbeeld de Benefit Sun Beam die is vloeibaar. Oogschaduw kan je ook gewoon als highlighter gebruiken dus je hoeft het niet per se apart te kopen.





Geen opmerkingen: